35%

آموزش تکنیک های صدابرداری و صداگذاری (همراه با زیرنویس فارسی)

Original price was: 200,000 تومان.Current price is: 130,000 تومان.

توضیحات

مشاهده نمونه درس هایی از این دوره آموزشی :

Audio for Video: Production and Post Sound Techniques

درباره مدرس

اسکات هیرش

اسکات هیرش، طراح و مهندس صدا، تدوینگر و میکسر فیلم و ویدیو و نوازنده است. روش‌های ساده او در تدریس مفاهیم حرفه‌ای صدا و استفاده از نرم‌افزارهایی مانند «Pro Tools»، «Logic Pro»، «Reason» منجر به انتقال علم و دانش و خلاقیت بدون مرز به دانشجویانش می‌شود. به عنوان یک طراح صدا، تدوینگر و میکسر فیلم و ویدیو، نام او توسط هیئت ژوری طراحی صدا برای فیلم «Stand Clear of the Closing Doors» در سال ۲۰۱۳ و نیز فیلم کوتاه «All Flowers in Time» اثر «Jonathan Caouette» بیان شد. او در فیلم «The Comedy» محصول ۲۰۱۲، که در جشنواره‌های مختلفی جایزه گرفت، به عنوان تدوینگر جلوه‌های صوتی همکاری داشت. اسکات سرپرست تدوین صدا و میکسر مرحله پس‌تولید فیلم کوتاه «The Chair» بود که در جشنواره کن «Cannes Film Festival» در سال ۲۰۱۲ نامزد و در فستیوال موسیقی «SXSW» برنده جایزه شد. فیلم کوتاه «Mobile Homes» (برنده جایزه فستیوال فیلم «Seattle Film Festival») و فیلم کالت «Plagues & Pleasures of the Salton Sea» و نیز بسیاری از فیلم‌ها و مستندات روایی بوده است.

جزئیات آموزش

تولید کنندگان ویدیویی در خصوص تکنیک های مربوط به ویدیو و پروژه هایشان بسیار خوب عمل می‌کنند و ماهر هستند گرچه وقتی صحبت سر صدا باشد شاید نتوانند آن طور عمل کنند صدا برای تصویر: تولید و تکنیک های بعدی صدا: این دوره برای حرفه ای ها در حوزه ویدیو است که دنبال آن هستند که صدای تصویرشان را مدیریت کنند و آن را پرداخت نمایند. این دوره سه رویکرد را دنبال می کند. ضبط صدا و دنبال کردن جریان کاری مناسب برای بهترین نتیجه ،ویرایش صدا، پیشبرد و ذخیره صدا در پس از تولید، میکس کردن و استخراج صدا یا آماده سازی آن برای مهندسین حرفه ای صوت. گام های دوم و سوم باadobe audition CC انجام می شود که یک برنامه پس از تولید صوتی بسیار قدرتمند است که شامل ابزارهایی برای شکل دادن و اضافه کردن ظرافت به طراحی صدا می باشد. جریان کاری یکپارچه که درadobe premiere pro وجود دارد موجب می شود که یکسری ابزار بسیار قدرتمند صوتی در اختیار شما قرار گیرد. اگرچه تکنیک های نویسندهScott Hirsch به خوبی در برنامه های ویرایش صوت و تصویری دیگر نیز عمل میکند. این دوره را بگذرانید تا تکنیک های کاربردی را برای دریافت صدای بهتر برای تولیدات تان بیاموزید.

سرفصل ها شامل موضوعات زیر می باشند :
– استفاده ابزار مناسب شامل میکروفون های lavalier و پایه های میکروفون می باشد.
– همگام سازی ابزارهای آفلاین
– کار کردن در یک برنامه ویرایش ویدیویی
– ارائه فایل ها برای نمایش
– انتخاب کردن منابع
– استخراج بهترین صدا یک صدای ضبط شده غیر ایده آل
– کم کردنnoise
– اضافه کردن افکت های صوتی
– میکس کردن و انطباق دادن
– استخراج کردن و مدیریت فایل های نهایی

سرفصل های این دوره شامل موارد زیر می باشد
معرفی
– خوش آمد گویی
– چگونه از فایل های تمرینی استفاده کنیم
– چه چیزهایی می بایست بدانیم
۱- تکنیک های تولید
– بهترین تمرین برای ضبط کردن بهترین صدا
– انتخاب بهترین ابزار برای کار
– تکنیک های lavalier
– تکنیک های پایه میکروفون
– بهترین ورودی ها را بگذارید و سطوح نظارت را تعیین نمایید
۲- اصلاح صدا در ادیت ویدیویی
– انطباق ابزارهای ضبط آفلاین
– کار کردن با ترک های صوتی در ادیت ویدیو
– کار کردن با ترک های صوتی در برنامه ادیت ویدیو
۳- حرکت به سمت نمایش
– جریان کاری از نسخه اولیه تا نمایش
– تنظیم کردن نمایش برای ادیت ویدیویی
– انتخاب منابع
– تکنیک های ادیت
– بک گراند تولید صدا
– اضافه کردن sound FX
۴- موارد اصلاحی
– چه چیزهایی را میتوانید و چه چیزهایی را نمیتوانید اصلاح کنید
– تعمیر humsو tonal noise
– تعمیر کردن پهنای باند صدا
– کلیک ها, pops و scratches
۵- میکس هایی که خودتان باید انجام دهید و خروجی‌های سیستمی
– میکس کردن تا سطح مناسب
– استفاده ازEQ و plugin های دیگر
– تکنیک های اتوماسیون خروجی
– نهایی کردن میکس ها
۶- کار کردن با یک ادیتور صدا
– چگونه خط زمانی خود را برای ارائه صدا تعیین کنید
– تعیین فایلها برای جلسه مربوط به صدا
– مدیریت فایل های ویدیویی
نتیجه گیری

توضیحات تکمیلی

زمان آموزش

3 ساعت و 8 دقیقه

تعداد دروس

29 درس

حجم

1.76 گیگابایت

مدرس

Scott Hirsch

فایل تمرین

دارد

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “آموزش تکنیک های صدابرداری و صداگذاری (همراه با زیرنویس فارسی)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 9 =