-
پشت صحنه فیلم اکنون مرا میبینی ۲ (همراه با زیرنویس فارسی)
1 × 55,000 تومان ×
مجموع: 55,000 تومان
فلیپ بوک (flipbook) شکل اولیه ای از انیمیشن است که پیش از ابداع ابزارهای پیچیده تری مثل زوتروپ (zoetrope)، فناکیستوسکوپ (phenakistoscope)، فانوس جادو (Magic Lantern) و حتی CGI های با کیفیت بالا وجود داشته است. در این مقاله یاد میگیرید که چطور به روشی سرگرم کننده و آسان یک فلیپ بوک بسازید.
فلیپ بوک یا ورقهای پویانما یا انیمیشن دفترچهای ، کتاب کوچکی از نقاشی است که مجموعه ای از تصاویر را در اشکالِ حرکتی که در هر صفحه در حال تکمیل هستند ، نمایش میدهد به طوری که وقتی صفحات به سرعت پشت سر هم ورق زده می شوند، صحنه متحرک میشود یا توهم حرکت ایجاد می کنند. فلیپ بوک ها را می توان به صورت دستی یا دیجیتالی طراحی کرد و یک جلوه شبیه به تماشای یک فیلم را خلق کرد.
انیمیشن های دفترچهای بیش از ۱۵۰ سال است که وجود دارند. ابداع نسخه ای از فلیپ بوک در حدود سال ۱۸۶۰ به شخصی به نام «پیر-هیوبرت دوین» نسبت داده میشود، با این وجود ، شخصی به نام «John Barnes Linnett» ، از هنرمندان بریتانیایی چاپ سنگی، اولین کسی بود که این اختراع را به ثبت رساند. فلیپ بوکِ جان بارنز لینت در سال ۱۸۶۸ عرضه شد و به آن «kineograph» می گفتند که به زبان لاتین یعنی “تصویر متحرک”.
مدت کوتاهی پس از اختراع فلیپ بوک، عکاس انگلیسی-آمریکایی، «ادوارد مایبریج» ، روشی برای ساختن فلیپ بوک خودش پیدا کرد ، که آن ، راهاندازی یک دوربین برای گرفتن عکسهای متعدد با سرعت بالا بود که با مشاهده متوالی آن عکس ها ، یک تصویر متحرک تولید میشد.
فلیپ بوک به تکامل خود ادامه داد و مخترع آمریکایی «Herman Casler» نسخه ای مکانیکی از آن را اختراع کرد ، وسیله ای به اسم تغییربین یا ماتوسکوپ (Mutoscope». این وسیله به جای کتاب از مکانیزمی شبیه رولودکس برای تولید انیمیشن استفاده می کرد. فلیپ بوک ها با نمایش صحنه های متحرک روی کاغذ، زمینه تولد سینما را فراهم کردند، که همین در نهایت به صحنه های متحرکی تبدیل شد که روی پرده سینما نمایش داده می شوند – چیزی که امروزه به عنوان «فیلم» می شناسیم.
برای ساختن فلیپ بوک، می توانید از نرم افزارهای دیجیتالی ساخت فلیپ بوک استفاده کنید، یا می توانید با استفاده از مراحل زیر، فلیپ بوک دست ساز خودتان را بسازید:
دیدگاهها (0)